KLETSCAFE


KLETSCAFE

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert Jeugddienst Appelsien de open activiteit KLETSCAFE. Dit wil zeggen dat niet enkel de vaste deelnemers kunnen inschrijven, maar dat ook mensen die niet zijn aangesloten bij Jeugddienst Appelsien van harte welkom zijn.

Ben je op zoek naar vriendschap of een nieuw lief? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Kom dan zeker langs!

Kletscafé vindt plaats in de POOLFICTION (aan de SINISCOOP) voor een gezellige babbel tussen pot en pint. In een gemoedelijke sfeer kan er gekletst worden over de dingen die ons bezighouden. Uiteraard zorgen wij voor eten en drinken (frietjes, croques monsieurs, broodjes, ... dat is iedere maand opnieuw een verrassing).

Iedere maand heeft ook een apart thema.

Het is niet verplicht om mee te doen met het thema, wie enkel erbij wil zijn en wil babbelen, is ook gewoon welkom. 

LET OP: het is niet verplicht om mee te doen met het thema, enkel wie erbij wil zijn, en rustig kijken en babbelen, is ook welkom

BELANGRIJK: ook mensen die geen lid zijn van Jeugddienst Appelsien zijn van harte welkom. Breng dus gerust al je vrienden en kennissen met je mee.

 

 

Wie lid is van Jeugddienst Appelsien moet geen geld meebrengen en kan via de agenda op de website inschrijven

Wie géén lid is, graag 10 euro cash meebregen en vooraf even laten weten dat je wil komen. Dat kan via een mailtje naar kletscafe@appelsien.be via deze knop

als je lid bent van Jeugddienst Appelsien, hoef je geen 10 euro mee te brengen
en kan je gewoon inschrijven via de website

(ook voorKLETSCAFE kan er BOEMERANG aanvraagd worden)

 

 

kletscafé wordt mede mogelijk gemaakt door