20/8 catalonië, spanje
€ 1499

zaterdag 09:00 > 23:00
catalonië, spanje

Onze jaarlijkse reis naar het zonnige SALOU aan de Middellandse Zee, waar we 8 dagen en 7 nachten (za 20 aug 2022 > za 27 aug 2022) verblijven in het prachtige hotel Gold River, spannende avonturen beleven in het grootste pretpark van Zuid-Europa, gaan zwemmen in het subtropisch zwembad, uitgaan in de hipste discotheek, genieten van mooie shows, zonnen op het hagelwitte strand, shoppen in een groot shoppingcenter, maar ook in het kleine centrum, zwemmen in de zee, bowlen in de bowlingbaan, flaneren op de prachtige zeedijk en nog zoveel meer.


WAAR VERBLIJVEN WE ?

We verblijven in het prachtige luxueuze 4-sterren hotel Gold River, met 3 eigen zwembaden, 3 bars, een ruim terras, 2 liften, een game-room, shop, buffetrestaurant, wifi, draadloos internet en alles wat een ander hotel ook heeft. Het hotel ligt aan de rand van het pretpark en heeft een eigen privé-ingang naar het pretpark. Toch kan je heel rustig slapen en heb je geen last van lawaai van het pretpark.

Dit alles volledig ingericht in een decor van de Far West, zoals een ouderwets treinstation met een oude trein uit de 19e eeuw, een gemeentehuis, een fontein, en zelfs een kerhof uit die oude tijd. Je kan ettelijke uren rondlopen en genieten van alleen al het hotel.

HOE GAAN WE ER NAAR TOE ?

We vertrekken zaterdagmorgen om 9:00 in Sint-Niklaas, en rijden dan de hele dag met onze minibusjes door België, Frankrijk en Spanje. We komen 's avond rond middernacht toe.

Op de laatste dag van de reis, zaterdagmorgen, rijden we na het ontbijt, rond 9:00 weer terug naar België. Verwachte thuiskomst is ook rond middernacht.

Wie dat wil, kan ook boemerang aanvragen.

De afstand vanaf het Sinbad, Sint-Niklaas naar hotel Gold River, Port Aventura, is circa 1500 km. We rijden via de route Parijs > Clermont-Ferrand > Perpignan > Barcelona. We voorzien minstens drie stopmomenten van elk een uur om te eten, onze beentjes te strekken en om naar het toilet te gaan. Deze lange dagreis ernaartoe doorheen Frankrijk en Spanje wordt ook een heel avontuur.

Ons hotel, dat deel uitmaakt van Port Aventura ligt naast Salou, een leuke, hippe badplaats in Tarragona, ongeveer 100 km ten zuiden van Barcelona, aan de Costa Dorada. Dat is de aan de oostkust van Spanje.
WAT GAAN WE DOEN ?

De reis wordt één groot avontuur. Het hotel waar we slapen ligt aan de rand van het pretpark met een eigen ingang, dit wil zeggen dat we heel de tijd in het park kunnen, zoveel en zolang we zelf willen. De attracties en de shows zijn iedere dag open tot van 10:00 's morgens tot middernacht, en daar gaan we dan dus ook uitgebreid gebruik van maken.

Het pretpark heeft ook een heel groot subtropisch openlucht zwembad, het Costa Caribe Aquatic Park, met vele glijbanen, whirlpools en wildwaterbanen. Daar gaan we uiteraard ook naartoe.

PORTAVENTURA ligt in Salou, een mondaine badplaats aan de Costa Dorada, daar gaan we ook een of twee namiddagen naartoe om te shoppen en te kuieren op de dijk en op het strand. Wie wil, kan ook met ons een duik nemen in de Middellandse Zee.

Wie zin heeft, mag mee met ons het nachtleven van Salou ontdekken, een bruisend stadje aan de zee, met tientallen kleine en hippe discotheken, waar we eens goed kunnen knallen! We gaan ook bowlen!

Bovendien gaan we met de busjes leuke uitstapjes maken naar leuke bezienswaardigheden in de regio Tarragona en genieten we van de mooie natuur. Hieronder vind je alvast het (voorlopige) reisplan:ZATERDAG worden de mensen die boemerang hebben aangevraagd opgehaald, waarna we samen op avontuur vertrekken met onze busjes door België, Frankrijk en Spanje. We rijden in 4 etappes van elk 3 uur. We maken een grote tussenstop ten zuiden van Parijs voor het middageten en een grote tussenstop in de Provence voor het avondeten. Omstreeks middernacht komen we toe aan ons hotel waar in ons bedje kunnen duiken.

ZONDAG slapen we lekker uit en gaan we uitgebreid ontbijten. Daarna doen we boodschappen in de hypermarkt Esclat van Salou waar we allerlei lekkers kunnen kopen voor de komende week. In de namiddag rusten we uit aan het zwembad, de bar of onze kamer. 's Avonds gaan we naar SALOU om te genieten op het strand van de strandbar en kijken we naar de spectaculaire cybernetische lichtfontijnen.

MAANDAG bezoeken we het eerste deel van het pretpark: de Far West, Mediterrania en Polynesia. We laten we ons rondvoeren met het treintje doorheen het park, en genieten we van de toffe attracties en spectaculaire rollercoasters. Na het avondeten gaan we bowlingen in Diverland.

DINSDAG bezoeken we de vuurtoren van Salou, waar we genieten van het magnifieke uitzicht over de zee. Daarna rijden we met het toeristentreintje en ontdekken we leuke plekjes. Daarna gaan we lunchen en flaneren we over de mooie wandelboulevard, verkennen we de winkeltjes, het strand en gaan we zwemmen in de zee. Na het avondeten maken we ons klaar voor een avondje uit: we gaan dansen in de hipste discotheek van Salou.

WOENSDAG slapen we lekker uit na ons nachtje uit en doen het dus rustig aan in de bar en aan het zwembad. Na het middageten gaan we naar het grote waterpretpark Costa Caribe Aquatic Parc met golfslagbad, hoge glijbanen, tal van wildwaterbanen, dobberbanden, maar ook veel ligstoelen om verder uit te rusten. 's Avonds bezoeken we het pretpark voor enkele shows en het vuurwerk.

DONDERDAG bezoeken we het tweede deel van het pretpark: Ferrari Land, China en Mexico en laten we ons rondvaren met het bootje doorheen het pret park, varen we met het bootje door de prachtige werelden, en genieten we van de toffe attracties en spectaculaire rollercoasters. Na het avondeten gaan we naar de cinema (wellicht Jurassic World)

VRIJDAG bezoeken we het charmante haventje en de landmark van Salou, rijden met het toeristentreintje de westelijke route en ontdekken leuke plekjes. Daarna gaan we lunchen en verkennen we de westeljke winkeltjes, het strand en gaan we zwemmen in de zee. Na het avondeten bezoeken we de nachtmarkt van Salou met de shuttle bus van het hotel.

ZATERDAG rijden we terug naar huis met onze busjes doorheen Spanje, Frankrijk en België. We rijden in 4 etappes van elk 3 uur. We maken een grote tussenstop in de Provence voor het middageten en een grote tussenstop ten zuiden van Parijs voor het avondeten. Omstreeks middernacht komen we toe in Sint-Niklaas. De mensen die boemerang hebben aangevraagd, worden naar huis gevoerd.
WAAR SLAPEN WE ?

We slapen in ruime kamers met 2 grote tweepersoonsbedden, elke kamer heeft televisie, wifi, airco, een kluisje, koelkastje, badkamer met een toilet en een bad/douche en een haardroger.

Hieronder zie je de voorlopige kamerverdeling

K1
Leo VL
Joyce VL

K2
Stan VB
Mario MH

K3
Michael MG
Michiel PT

K4
Cindy SL
Shana VL

K5
Jennifer VP
Stephanie DJ

K6
Kerstin RP
Elise LK

K7
Peter LK
Victor LK

HOEVEEL EN WANNEER MOET IK BETALEN ?

De prijs is ALL-IN, dit betekent dat je niets extra hoeft bij te betalen. In de kostprijs is het vervoer, péage, toegangstickets, hotel, je bedje, begeleiding, ontbijten, lunches, avondeten, uitstappen, fotoalbum achteraf, enzoverder inbegrepen. Het hangt vooral af van wat voor kamer je wenst te nemen. Het goedkoopste is de standaardkamer die de meeste deelnemers gaan nemen. Maar wil je een kamer voor jou alleen, dan betaal je € 500 meer.

Betalen doe je vooraf in maandelijkse schijfjes, die mee op je maandelijkse afrekening worden gezet. Op die manier betaal je vooraf iedere maand een klein stukj voor de reis, alsof je er voor aan het sparen bent. Na de reis, volgt dan het allerlaatste maandelijkse stukje, samen met eventuele extra uitgaven tijdens de reis (bv eenpersoonskamer, souvenirs, drankjes, enz dat we voor jou tijdens de reis hebben moeten voorschieten).

Dus hoe sneller je inschrijft, hoe lager je maandelijks schijfjes zullen uitvallen. Je hebt er dus alle belang bij om zo vroeg mogelijk in te schrijven.DE MEESTGESTELDE VRAGEN

waar gaan we naartoe?
We gaan naar Port Aventura te SALOU in Spanje, dat is het grootste pretpark van Zuid-Europa. Het ligt ongeveer 100 km ten zuiden van Barcelona. We verblijven in één van de 5 hotels van Port Aventura.

hoeveel sterren heeft dit hotel?
Hotel Gold River is een van de mooiste en chiqueste hotels van Port Aventura: het hotel heeft 4 sterren (****)

wat is het adres van het hotel
Avinguda Alcalde Pere Molas, s/n - 43480 Vila-seca (Tarragona), de GPS coördinaten zijn Latitude: 41º05'30.50"N Longitude: 01º09'14.75"E / Decimal: 41.091806; 1.154097. het telefoonnummer van Port Aventura is +34 902 202 220, je kan daar vragen om door te schakelen naar het hotel. Ze spreken Spaans en Engels aan de telefoon.

wat is allemaal te doen in Port Aventura?
Eigenlijk te veel om op te noemen: heel veel grote en kleine attracties: zoals superhoge roetsjbanen, piratenboten, enzovoort. Maar er zijn ook tal van plezante en indrukwekkende shows in het park. Dit alles is ingedeeld in zeven verschillende 'werelden'. Er is ook een subtropisch zwemparadijs waar we naartoe gaan. Iedere avond is er vuurwerk en gaat er een praalstoet uit. Daarnaast brengen we ook een bezoekje aan het stadje SALOU met zijn strand, wandelboulevard, winkeltjes en discotheek. Bovendien is er ook nog het hotel zelf waar heel wat te beleven valt.

waar en wanneer vertrekken we?
We vertrekken op zaterdagmorgen om 9:00 aan de ingang van de Siniscoop. Dus dezelfde plaats van de activiteiten.

wanneer komen we toe in Port Aventura?
Omdat het een lange reis is, en we rustig gaan rijden, gaan we wellicht rond middernach toekomen in ons hotel, waar onze kamers al voor ons in gereedheid zijn gebracht.

hoe ver en hoe lang is het rijden?
We gaan in totaal 1454 km rijden vanaf de parking van het BAUHAUS tot aan het hotel Gold River. We zullen rijden in 4 blokken van telkens 3 uur. Met daarna telkens een uur stoppen om even uit de minibus te zijn, te eten, te verfrissen en de benen te strekken.

waar en wanneer komen we terug?
Omdat het een lange reis is, en we rustig gaan rijden, komen we zaterdagavond pas terug omstreeks middernacht op de parking van het BAUHAUS (dezelfde plaats van de activiteiten).

kan ik boemerang aanvragen?
ja hoor, net zoals bij de activiteiten, kan je ook hier je boemeranglocatie heen en boemeranglocatie terug aanvinken op je pagina. We komen je dan thuis ophalen (en thuis weer afzetten na de reis).

ik heb boemerang aangevraagd. Om hoe laat word ik opgehaald?
Heel veel deelnemers hebben boemerang aangevraagd. Drie uur voor het vertrek krijg je van ons een mail met een schatting van het moment dat je zal worden opgehaald. Je zal het ook kunnen zien op je eigen pagina (en welke begeleid(st)er je zal komen ophalen).

hoe gaan we er naartoe?
omdat het een lange rit is, rijden we met onze allernieuwste minibusjes naar Spanje, zodat we zo comfortabel mogelijk kunnen reizen.

wie gaat er mee ?
De namen van al de deelnemers kan hier zien in de linkerkolom.

wie zijn de begeleiders?
De namen van de begeleid(st)ers staan in de linkerkolom in vetjes.

moet ik een lunchpakket meebrengen?
Dat is niet nodig. Alles is ALL-IN, dus ook voor eten en drank tijdens de reis (en dus ook op de heen- en terugreis).

moet ik ook voor de reis mijn eten aanduiden op de website?
We gebruiken ook voor de reis de catering-gegevens van de website. Het is dus aan te raden om ook voor en tijdens de reis je eten (indien nodig) door te geven en aan te passen.

ik kan dat niet aanpassen tijdens de reis, hoe doe ik dat dan?
Wanneer je het niet kan aanpassen tijdens de reis, geef je gewoon door aan de begeleiding door wat je wil eten en drinken. Dit passen wij dan gewoon voor jou aan. We overlopen altijd wel nog even de het eten en drinken alvorens we de bestelling doorgeven.

als we zo laat toekomen, kunnen we dan nog in het hotel?
Het hotel en de receptie zijn de hele nacht open en ze weten dat we laat toekomen. Onze bedjes zullen klaarstaan voor een lekkere nachtrust.

is het hotel ALL-IN?
het hotel zelf biedt geen ALL-IN formule aan, maar wij kozen alvast voor HALF PENSION, waarbij we dus een ontbijtbuffet en een avondeten-buffet krijgen. Dit geeft ons de vrijheid om over de middag zelf ons eten en drank te regelen in een restaurant in het pretpark of erbuiten. Maar dat betalen wij ook. Voor iedereen geldt dus eigenlijk dat de reis ALL-IN is.

krijgen we een hotelkamersleutel?
Iedereen krijgt een eigen hotelpasje met zijn eigen naam erop. Dat hotelpasje heb je ook nodig om het pretpark binnen te gaan, en weer buiten te gaan. Het hotelpasje geeft ook enkel toegang tot jouw eigen kamer. Vergeet het dus zeker niet overal mee te nemen.

mag ik mijn hotelpasje houden na de reis?
Ja hoor, dit hotelpasje is helemaal van jou en je mag het dus na de reis bijhouden als aandenken aan de reis.

wat is er allemaal inbegrepen in de reisprijs?
In de prijs is (bijna) alles inbegrepen: de begeleiding, fotoalbum, het vervoer, de brandstof, de péage, het hotel, de wifi, de televisie, het eten (ontbijt, middagmaal én avondmaal) met daarbij de drankjes, een vieruurtje met een drankje, de toegang tot het pretpark, de attracties en ook al de shows in het park zijn allemaal inbegrepen. Ook de uitstapjes (en het eten en drank) buiten het park zijn inbegrepen in de reisprijs.

wat is er niet inbegrepen in de reisprijs?
Buiten de toeslag voor een singlekamer die je al betaalde dmv je voorschot, zijn er nog enkele zaken die buiten de reisprijs vallen: souvenirs en geschenkjes (voor jezelf), drank en versnaperingen uit de minibar, extra eten, bier of frisdrank uit de bar tijdens het avondeten, maar ook drank of ijsjes die je buiten het gezamenlijke drank of eetmomenten koopt. Ook attracties binnenin het park die betalend zijn, moet je zelf betalen (bv: lunaparken, etc). Let op: ook de toegangsgelden voor zaken buiten het park waar niet iedereen (aan mee wil of mee kan doen) moet je zelf betalen.

als er iets niet is inbegrepen in de reisprijs, hoe betaal ik dit?
Je kan betalen met je zakgeld OF het laten voorschieten door de begeleiding, fotoalbum, maar dan komt het wel op je maandelijkse afrekening van augustus als extra uitgave terecht.

hoeveel keer kan ik in het pretpark?
je krijgt een hotelpasje waarbij je de hele periode volcontinu toegang hebt tot het pretpark.

krijgen wij bandjes om bij de attracties de wachtrij te omzeilen?
We hebben bandjes geregeld zodat we de gewone wachtrijen kunnen omzeilen, en dat is nodig ook. Wegens het hoogseizoen is het bijzonder druk en loopt de gewone wachttijd bij iedere leuke attractie gemakkelijk op. Let wel dat de bandjes het wellicht niet de hele week zullen uithouden, maar we kunnen deze kosteloos wisselen aan de hoofdingang van het park voor een vers exemplaar.

in welk hotel verblijven we?
We verblijven in hotel Gold River, dat is een modern hotel dat helemaal is aangekleed in Western-stijl en voorzien van alle comfort (televisie, draadloos internet, haardroger op de kamer, enz). Er zijn ook drie toffe buitenzwembaden op ons eigen hotelterrein.

wanneer kunnen we in het zwembad?
Je mag de hele dag, maar ook de hele avond zwemmen in het zwembad. De drie buitenzwembaden van het hotel zijn te gebruiken van 9 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds.

mag ik 's avonds in de bar nog iets drinken?
Ja hoor, dat mag zeker en vast. Zowel binnen in de bar als buiten op het terras mag je genieten van een lekker drankje. Let wel op dat je meteen zelf afrekent, anders komt het naderhand op je rekening terecht.

wat zijn de openingsuren van het pretpark?
Het pretpark is voor ons vrij toegankelijk van 10:00 tot middernacht. Let wel op dat de attracties sluiten om 22:00. We kunnen het rechtstreeks te voet bereiken vanuit ons hotel. Vergeet vooral je hotelpasje niet mee te nemen, want dat heb je nodig om het pretpark binnen te gaan, en er ook weer uit te gaan.

maken we ook nog andere uitstapjes buiten het pretpark?
ja hoor, we zijn van plan om tijdens die week bv een dagje naar Barcelona te gaan, we gaan naar het strand en de zee, we bezoeken SALOU, zeker eens een avond naar de discotheek in Salou, we gaan eens bowlen en we zijn nog heel wat meer dingen van plan...

ben ik verplicht om mee te gaan op die uitstapjes?
deze zijn niet verplicht. Wie liever in het hotel, aan het zwembad of in het pretpark wil blijven, mag dat zeker doen. We zijn op vakantie en we verplichten niemand om dingen te doen tegen zijn of haar zin.

wat gebeurt er ik ruzie krijg met iemand anders?
we zijn een week weg, dus het kan goed zijn dat er hier en daar wel eens een ruzietje ontstaat. Maar we zijn op reis om ons te amuseren. Als je dus met iemand ruzie krijgt, kom het dan meteen vertellen aan de begeleiding, fotoalbum, en dan gaan we samen rustig overleggen met jou en de andere om deze ruzie weer bij te leggen. Ook als je ziet dat er iemand anders ruzie maakt, kom je het meteen zeggen, zodat we het meteen kunnen oplossen.

hoeveel valiezen mag ik meenemen?
je mag 1 valies meenemen voor in de koffer en 1 rugzak als handbagage. Zeker niets meer, anders geraakt het niet in de koffer van onze busjes. We gaan 1 week naar het warme Spanje, dus het moet lukken om alles in 1 valies te krijgen.

wat moet er in de valies?
wat je zéker moet meenemen: toiletgerief: zeep, shampoo, tandenborstel, tandpasta, oorstokjes, scheerapparaat, vers ondergoed voor iedere dag, een plastieken zak om je vuile kleren in op te bergen, maandverband, je medicatie, (zonne)bril, lenzen, lenzenvloeistof, zwemgerief (zwembroek, bikini en/of badpak). Voorts lichte kledij zoals kleedjes, enkele shorts, 1 lange broek voor de avonden, een hemd of een mooi kleedje voor de discotheek. Ook niet vergeten: sportschoenen, sandalen en teenslippers.

wat moet je NIET meenemen?
wat je zéker NIET moet meenemen zijn washandjes, kleine handdoek, grote handdoek voor na bad of douche, shampoo, strandlaken voor aan het zwembad. Want die zijn allemaal gratis verkrijgbaar in het hotel en worden iedere dag ververst als je ze op de grond legt.

wat moet er in mijn handbagage?
je moet zeker meehebben: je gsm + oplader, een grote opgeladen powerbank, identiteitskaart, lidkaart van appelsien, europese zorgpas en zakgeld. Maar ook een volgeladen ipod, ipad of mp3speler mét koptelefoon om je in de minibus of hotelkamer niet te vervelen. Een boek of een tijdschrift mag ook. Liefst géén cd's meebrengen.

waarom moet ik mijn gsm meebrengen?
We zitten in het verre buitenland, het is dus absoluut aan te raden om je gsm (mét oplader) mee te nemen. Neem hem dus ook overal met je mee. Op die manier ben je altijd voor ons bereikbaar in geval van nood. En als het echt moet kan je ook altijd naar ons bellen als er wat voorvalt. Dus zeker meedoen!!

beschikt het hotel over de juiste stopcontacten?
in Spanje hebben ze inderdaad dezelfde stopcontacten en voltages als in België. Je kan zonder problemen al je elektronische apparaten opladen in het hotel.

moet ik nog iets meebrengen voor bij het vertrek?
je hoeft geen documenten meer mee te brengen. Wat je wel moet doen, is je medische fiche op de website nakijken en aanpassen zodat we al de laatste medische gegevens van jou hebben.

mag/moet ik zakgeld meebrengen ?
ook hier dezelfde regeling als tijdens de activiteiten: zakgeld mag, maar moet niet. Wie een extra cola, ijsje of een souvenir wil kopen met zijn of haar eigen geld mag dat zeker doen. Maar in principe is het niet nodig. Wil je toch eigen geld meenemen, neem dan zeker niet teveel mee, wij denken dat 150 € zakgeld wel zou moet volstaan.

moet ik handdoeken meebrengen?
Dat is niet nodig. Iedere kamer heeft per persoon 1 kleine handdoeken en 2 grote handdoeken. De handdoeken worden ook dageljkse ververst.

moet ik een grote handdoek/strandlaken meebrengen?
Dit kies je zelf. Er zijn er aanwezig in het hotel en die kan je ook gebruiken, maar hiervoor moet je een waarborg betalen. Gebruik hier best je zakgeld voor. Je krijgt je waarborg dus terug als je het strandlaken terugbrengt en dan kan je dit geld nog gebruiken op de terugreis.
is er wifi in het hotel?
ja, er is inderdaad draadloos internet in het hele hotel. Ook op de kamers. Breng dus gerust je smartphone, tablet, ipod of laptop mee. Er is zelfs gratis wifi in het pretpark.

is er een haardroger op de kamer?
ja, elke kamer beschikt over een haardroger.

is er een kluisje op de kamer?
ja, elke kamer heeft een kluisje om je waardevolle spullen in op te bergen. Maak hier zeker gebruik van voor je geld, bankkaart, identiteitskaart, tablet en eventueel andere dure spulletjes.

zijn er (verse) lakens en kussen op de kamer?
ja, elke kamer heeft 2 grote brede bedden met verse lakens en kussens. Je hoeft dus niet je kussens, lakens en dekens mee te brengen. Een eigen knuffeltje eventueel wel ;-)

worden de lakens dagelijks ververst?
ja hoor, elke dag tussen 12:00 en 15:00 woren onze kamers opgeruimd, schoongemaakt en de lakens ververst. Je mag je spulletjes gewoon laten liggen in de hotelkamer.

is er airco op de kamer?
ja hoor, elke kamer heeft airco (en ook verwarming). De airco heeft 5 standen: automatisch, 1, 2, 3, 4 en ook nog een uit-stand. Je kan hem dus naar wens instellen.

is er een minibar op de kamer ?
nee dat niet, maar er is wel een kleine koelkast in de kamer waar je al je drank en versnaperingen fris kan houden. We kopen in het begin van de reis voor iedereen frisdrank, die je dus daarin lekker fris kan houden.

mag ik vroeg opstaan tijdens de reis?
zeker en vast! Er is ontbijt voorzien vanaf 6:00 en ook daarna kan je terecht in en rond het hotel waar vanalles te doen is. Je kan bv al gaan zwemmen in één van de drie zwembaden bij het hotel. Heb echter wel respect voor je kamergenoten die willen uitslapen: wees dus stil als een muis op de kamer als de anderen nog slapen ;-)

mag ik uitslapen tijdens de reis?
ja hoor, iedereen die wil mag zo lang slapen als hij/zij wil. We hebben het zo geregeld dat tijdens de ochtend iedereen vrij is om te doen wat hij/zij wil. De uitstappen buiten het park zijn voornamelijk pas in de namiddag en avond gepland.

mag ik overdag weer naar mijn kamer om even te rusten?
zeker en vast! wie eventjes op adem wil komen en graag even een siësta houdt, mag zeker eens terug naar de kamer om uit te blazen.

mag ik lang opblijven?
ja hoor. Het hotel is dag en nacht open en ook de attracties en de shows in het pretpark zijn tot middernacht toegankelijk. Je mag ook uitslapen, dus dat is geen probleem. Maar let op: wees stil en respectvol naar je kamergenoten die wel al (vroeg zijn gaan) slapen. Maak ze niet wakker. Toch raden we aan om niet al te laat te gaan slapen, anders mis je het ontbijt.

om hoe laat is het ontbijt?
het ontbijtbuffet is van 8:00 tot 10:30 toegankelijk. Iedere kamer heeft wel een ontbijtpasje, zorg zeker dat je dit bij hebt, anders moet je terug naar je kamer om het te gaan halen. Het ontbijt is een buffet waar je keus hebt uit tientallen lekkere dingen, warm en koud. We raden aan om een stevig ontbijt, want we voorzien een lichte lunch.

om hoe laat is het middageten
omdat het heel warme dagen zijn en we heel wat wilde attracties doen, opteren we voor een lichte lunch rond 13:00, dit is vaak een broodje, croque monsieur, sandwich, kleine pizza of iets dergelijks. Zorg dus dat je een stevig ontbijt hebt genuttigd.

om hoe laat is het avondeten
het avondeten of dinner is van 19:00 tot 22:30 toegankelijk. Hiervoor heb je geen apart pasje nodig. Gewoon zeggen met hoeveel je bent en welk nummer jouw kamer heeft.

is er een ligweide aan het hotel?
zeker en vast. Naast het zwembad zijn er heel wat zonnebedjes met parasollen en tafels om te genieten van de zon en af en toe een duik te nemen in het mooie zwembad.

is er animatie in en rond het hotel?
er is inderdaad animatie op en rond het hotel. Er zou dus vanalles te doen zijn, zodat we ons niet hoeven te vervelen.

wat gaan we allemaal doen?
we hebben alvast een reisplan opgesteld waar je de hele week dag per dag kan terugvinden wat we gaan doen. Maar let op: dit is maar een voorlopige versie. Het kan goed zijn dat we dit nog aanpassen en dat we beslissen om toch nog andere, leukere, dingen te doen. En wie gewoon in en rond het hotel wil blijven, kan dat ook natuurlijk.

hoe moet ik inschrijven?
Je schrijft je in via de website, op dezelfde manier als een activiteit. De betaling gebeurt in stukken en verschijnt op de maandelijkse afrekening van juli en augustus.

hoe zijn de kamers?
Al de kamers in hotel Gold River zijn 2 persoonskamers, het zijn heel ruime kamers met voor elk een tweepersoonsbed.

kan ik kiezen bij wie ik in de kamer lig?
je mag zeker en vast je voorkeuren doorgeven bij wie je op de kamer ligt. we doen onze uiterste best om met al de wensen rekening te houden.

ik wil alleen op een kamer, kan dat?
Dat is inderdaad mogelijk. Duidt dit aan op je pagina (kassa > mijn weekends en reizen). Daar kan je aanklikken dat je een 1pk wil. Hiervoor moet je wel een hoger voorschot betalen, omdat je dan een 2persoonskamer voor jou alleen krijgt. Het resterende bedrag is iedereen gelijk.

ik wil met twee op een kamer, kan dat?
Dat is de standaard-optie. Duidt dit aan op je pagina (kassa > mijn weekends en reizen). Daar kan je aanklikken dat je een 2pk wil. Je hebt dan elk apart een eigen tweepersoonsbed in eenzelfde kamer.

heb ik voor deze reis inentingen nodig?
Nee hoor! we reizen naar het veilige noorden van Spanje, dit is nog binnen Europa en daar zitten ook geen rare beesten. Je hoeft dus geen inspuitingen te krijgen.

mag ik aspirine of andere pijnstillers meebrengen?
Dat is geen probleem. Als je af en toe last hebt van buikpijn of hoofdpijn, of zelfs diarree, is het aan te raden om wat medicatie mee te nemen. Wij hebben alvast ook een klein EHBO-kistje bij met tal van pilletjes tegen alle kwaaltjes. Bovendien is er in het hotel en het pretpark een volledig uitgeruste EHBO-post.

moet ik documenten invullen voor de reis?
Nee, maar het is absoluut noodzakelijk dat je jouw medische fiche op je pagina goed hebt ingevuld). Voor de (verlengd) minderjarigen hebben we ook nog een reistoelating nodig (mag ook afgegeven worden op moment van vertrek).

hoe en wanneer moet ik betalen?
Betalen gebeurt in twee grote schijven: het voorschot staat op de afrekeningn van juni en moet je in de loop van juli betalen. De tweede schijf moet je begin augustus betalen (je krijgt hiervoor de maandelijkse afrekening van juli). deze betaling moet ten allerlaatste bij ons binnen zijn op het moment dat we vertrekken!

Ik heb nog een andere vraag?
Stel je vraag gerust via een berichtje onder de agenda of mail. We beantwoorden jouw vraag dan zo snel mogelijk! Jouw vraag (met het antwoord) zal dan ook hier terechtkomen.


TOT SLOT

Deze reis is gepland in de zomervakantie, als er geen gewonen weekendactiviteiten. Op die manier blijft ook deze reis voor iedereen betaalbaar.

Wees snel: de plaatsen zijn beperkt !!!

catalonië, spanje

HOTEL GOLD RIVER
Avinguda Alcalde Pere Molas, Vila-seca