27/4 kletscafe
€ 9,99

maandag 20:00 > 22:00

kletscafe

bij het begin van iedere maand komen we op maandagavond samen voor KLETSCAFE, dat is dus de laatste maandag van de aflopende maand OF op de eerste maandag van de nieuwe maand. komen we samen voor een gezellige babbel tussen pot en pint. In een gemoedelijke sfeer kunnen we ongedwongen kletsen over de dingen die ons bezighouden.

Tijdens KLETSCAFE verwelkomen we NIEUWE LEDEN/BEGELEIDERS, komen er nog eens OUDE LEDEN/BEGELEIDERS langs, kan je elkaar en de begeleiding (beter) leren kennen, evalueren we de voorbije activiteiten en kijken we uit naar de activiteiten van de komende maand. Zo kan je vragen stellen, ideetjes formuleren, je inschrijven, foto's bekijken, enzoverder. Wij zorgen alvast voor een hapje en een drankje.

heb je dus een VRIEND, VRIENDIN, SCHOOLKAMERAAD, NEEF of NICHT die misschien ook geïnteresseerd is om (terug) mee te doen met de activiteiten, breng dan hem of haar zeker en vast mee. We zullen hen let open armen ontvangen.

BELANGRIJK: inbegrepen in de kostprijs: vervoer, begeleiding, twee drankjes, een versnapering en achteraf de foto’s op de website.

PS: ook mensen die geen lid zijn van Jeugddienst Appelsien zijn van harte welkom. Breng dus gerust al je vrienden en kennissen met je mee.


kletscafe

CIPIERSKELDER
Grote Markt 45, Sint-Niklaas