30/10 parijs, frankrijk
€ 449

zaterdag 09:00 > 23:00
parijs, frankrijk

Parijs, FRANKRIJK


16 personen | 2 begeleiders


3 dagen | 2 nachten


Tijdens het ALLERHEILIGEN WEEKEND gaan we naar Disneyland Paris. Dit is 3 dagen knallen in een het chique Hotel Disney's Newport Bay Club en bezoeken we de 2 mooie parken. Tijdens de eerste dag ontdekken we het prachtige pretpark Disneyland, de tweede dag bezoeken we het tweede pretpark Walt Disney Studios. De laatste dag bezoeken we de romantische stad PARIJS, met de machtige Eifeltoren, het romantische MontMartre en de supermooie kathedraal Notre Dame. Na het avondeten rijden we huiswaarts.


ONS HOTEL: DISNEY'S NEWPORT BAY CLUB ****

We slapen 2 nachten (donderdagnacht, vrijdagnacht en zaterdagnacht) in het wondermooie 4-sterren-hotel "Disney's Newport Bay Club", dat vlak naast beide pretparken ligt. Voor de luieriken onder ons: er rijdt zelfs een gratis treintje tussen de ingang van de pretparken en het hotel.

Alle kamers in dit hotel bestaan uit 2 grote tweepersoonsbedden met alle nodige comfort: televisie, wifi, badkamer met douche, haardroger, zwembad, enz: het zijn dus vierpersoonskamers. Ook voor dit weekend krijg je van ons de keuze hoe en met wie je (niet) wil slapen.

inbegrepen: vervoer, verblijf, péage, begeleiding, fotoalbum, 4 dagen toegang tot de pretparken, toegang tot de magic-hours, ontbijt, middagmaal, het avondeten, dranken, enz (op zowel woensdag, donderdag als vrijdag).

LET OP: het weekend gaat pas door als er minstens 9 deelnemers zijn! Indien we het aantal niet halen, wordt uitgesteld tot de herfstvakantie volgend jaar


parijs, frankrijk

HOTEL NEWPORT BAY CLUB
Avenue Robert Schuman, Chessy, FR