26/5 zwarte woud, duitsland
€ 599

donderdag 09:00 > 21:00
zwarte woud, duitsland

Zwarte Woud, DUITSLAND

In het verlengd weekend van Hemelvaart reizen we naar het Zwarte Woud, DUITSLAND, waar we 4 dagen en 3 nachten (do 26 mei > zo 29 mei 2022) verblijven in het moderne 4-sterren hotel Bellrock, waar we spannende avonturen beleven in het leukste pretpark van Duitsland, gaan shoppen in het grootste shoppingcenter, uitgaan in de hipste uitgaansbuurt, een bezoek brengen aan de bezienswaardigheden in het Zwarte Woud, zullen zwemmen in een subtropisch zwembad en zullen smullen in toffe restaurantjes.


HOE GAAN WE ER NAAR TOE ?

We vertrekken donderdagochtend om 9:00 in Sint-Niklaas, en rijden dan in de voormiddag met onze minibusjes door België en Luxemburg. Op de middag gaan we even stoppen in Frankrijk voor een lichte lunch. En omstreeks 15:00 rijden we over de Rijn Duitsland binnen. Rond 16:00 komen we toe in ons hotel.

Op het einde van het verlengd weekend, zondagmorgen, rijden we na het ontbijt, na nog een bezoek aan het subtropisch zwembad, rond 15:00 weer terug naar België. Avondeten doen we in Aarlen omstreeks 19:00. Verwachtte thuiskomst is zondagavond rond 21:00

Wie dat wil, kan ook boemerang aanvragen.

De afstand vanaf het BAUHAUS, Sint-Niklaas naar Bellrock Hotel, Rust is circa 600 km. We rijden via de route Brussel > Aarlen > Straatsburg > Rust. Tijdens de lunch in Frankrijk, nemen we ook de tijd om eens onze beentjes te strekken. Deze halve dagreis ernaartoe doorheen Luxemburg, Frankrijk en Duitsland wordt ook een heel avontuur.WAT GAAN WE DOEN ?

Hieronder vind je alvast het (voorlopige) reisplan:DONDERDAG 21/5 worden de mensen die boemerang hebben aangevraagd opgehaald, waarna we vertrekken met onze busjes door België, Luxemburg en Frankrijk. In de namiddag bezoeken we het grootste shoppingcenter van Oost-Frankrijk: Place Des Halles, met meer dan 150 winkels en waar we ook iets lekkers gaan eten. Daarna rijden we door naar ons hotel en maken ons klaar om te gaan slapen. Wie wil kan met de groep nog iets gezellig drinken in de bar, maar wie moe is, kan al gaan slapen in z'n lekkere bedje.

VRIJDAG 22/5 slapen we lekker uit, eten we ons uitgebreid ontbijt, gaan we de hele dag naar het suprtoffe pretpark EUROPAPARK en eten we 's avonds een heerlijk diner in het plaatselijke chinees restaurant. Wie wil kan daarna nog in de bar nagenieten of al op zijn of haar kamer een beetje rusten of tv kijken.

ZATERDAG 23/5 slapen we opnieuw lekker uit in ons hotel, eten we uitgebreid ontbijt. Dan gaan we opnieuw naar EUROPAPARK om de rest van de attracties te bezoeken. Daarna eten we 's avonds een heerlijk diner in een gezellig restaurantje. Daarna gaan we nog even het nachtleven verkennen en gaan dansen of drinken aan de bar. Wil je liever in het hotel blijven om uit te rusten, is dat mogelijk.

ZONDAG 24/5 slapen we uit in ons hotel, eten we uitgebreid ontbijt. Daarna gaan we zwemmen in het subtropisch zwembad RULANTICA met tal van glijbanen en jacuzzi's. Daarna rijden we opnieuw door Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en België We eten in avondeten in een restaurant n aarlen. We komen zondagavond rond 21:00 terug thuis in België. De mensen die boemerang hebben aangevraagd, worden naar huis gevoerd.zwarte woud, duitsland

HOTEL SUPER EIGHT
Zita-Kaiser-Strasse 34, Freiburg, DE