drastische maatregelen!

De overheid heeft ons gevraagd om ook de komende weken onze verantwoordelijkheid te nemen en gedurende de CORONACRISIS gesloten te blijven. Dat willen we zeker en vast doen, want de veiligheid van onze deelnemers en begeleiders blijft onze eerste zorg. Daarom nemen we de volgende maatregelen. Die zijn voor elke dienst een beetje anders:
DEZE TEKST WORDT CONTINU UPGEDATED EN BIJGEWERKT

coronaviruactiviteiten

de groepsactiviteiten vallen de komende weken weg, Maar uitstel is geen afstel! De oorspronkelijke activiteiten die gepland stonden van vr 13 maart > di 30 juni verschuiven naar een nieuwe datum! Van zodra de maatregelen wegvallen, gaan we meteen weer van start met onze activiteiten. Dit is nu momenteel 1 juli 2020.

coronaviruvakanties

De vakanties 21/5 Zwarte Woud, DUITSLAND, 4/7 Veneto, ITALIE, 15/8 Catalonië, SPANJE en 30/10 Parijs, FRANKRIJK worden allemaal uitgesteld naar volgend jaar, 2021. Ook hier houden we de actualiteit voortdurend in het oog en sturen we bij waar nodig.

Ter vervanging organiseren we een kosteloos zomeraanbod, waarbij automatisch je reeds betaalde voorschotjes voor de vakanties worden gebruikt. Hiervoor hoef je zelf niks te doen.

De vakanties gaan enkel door wanneer het veilig genoeg is voor deelnemers en begeleiders. Als we de veiligheid niet kunnen garanderen, wordt de vakantie een jaar uitgesteld (dezelfde regeling als er minder dan 9 deelnemers zijn).wanneer er nieuws is, worden de deelnemers op de hoogte gebracht!

coronavirucounseling

Gedurende de CORONACRISIS is ook de coaching gesloten. Het aanmeldingsformulier blijft wel beschikbaar voor nieuwe aanmeldingen. Deze worden later gecontacteerd voor een intakegesprek. Wie al een afspraak had tijdens deze periode, wordt persoonlijk door kerstin gecontacteerd voor een omboeking.

coronaviruboemerang

De boemerangdienst zal ook tijdens deze CORONACRISIS niet meer uitrijden. Enkel bij uitzonderlijke crisis is er nog vervoer mogelijk. Let wel dat je, voor je eigen veiligheid, enkel kan instappen via de schuifdeur achteraan. Je moet ook aan de schuifdeur plaatsnemen om zoveel mogelijk afstand te houden van de chauffeur.

coronaviruminibus

De uitleendienst staat toe om uitleenperiodes (die met deze coronacrisis overlappen) te annuleren en uit te stellen naar een (al dan niet gekende) nieuwe uitleenperiode in de toekomst. Concreet betekent dit dat wij bereid zijn om reeds betaalde waarborgen en gebruiksbijdragen terug te storten, maar niet het voorschot twv 200 € (van het eerste) busje. Dat kan dan gebruikt worden voor een uitlening in de toekomst (onbeperkt geldig)

coronaviruzorg goed voor elkaar!