vrijetijdsvitamientjes

Ga (of ging) jij naar Burchtse Weel, Baken, Broederschool, De Karwij, Emmaüs, Groenlaar, Sint-Gregorius, Sint-Jozef, SJABI, Spectrum, VTS3 of een andere school in het Waasland, Klein Brabant of de Denderstreek? Dan kan je voor jouw vrije tijd terecht bij Jeugddienst Appelsien!

discotropica


vrienden maken

Heb jij ook zin in avontuur, plezier en vriend(inn)en maken? En misschien wel een tof lief? Dan is Jeugddienst Appelsien wellicht iets voor jou!

discotropica


elke keer knallen!

Elk weekend opnieuw, het hele jaar door, organiseert Jeugddienst Appelsien, samen met een bruisend begeleidersteam, telkens weer supertoffe activiteiten voor tieners en twintigers uit het BuSO (en daarna)

discotropica


wat we doen

pretparken zoals bobbejaanland en disneyland, concerten zoals stan van samang en K3, schlagerfestivals, kermissen zoals sinksenfoor en halfvastenfoor, komedies zoals jacques vermeire, musicals zoals peter pan en shrek, subtropische zwembaden zoals plopsaqua en aqualibi, dierenparken zoals pairi daiza en plankendael, etentjes zoals grieks, chinees en pizzahut, maar ook lasergame, bowling, cinema en discotheek!

discotropica


een echte babbel

Voel je je toch niet zo zeker? Vind je aansluiten bij de groep een te grote stap? Heb je moeite om vrienden te maken? Of je voelt je niet zo goed in je vel? Dan kan je ook terecht voor een persoonlijke babbel met onze orthopedagoge, die tijd neemt om te luisteren en samen met jou naar een oplossing zoekt.

discotropica


zin gekregen?

Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in, en snel maken we voor jou een eigen account aan, zodat ook jij snel kan komen knallen op één van onze volgende avonturen. Hopelijk tot gauw!

aanmeldingsformulier

voornaam
naam
straat
nr
gemeente
geboortedag
rijksregisternummer
emailadres
mutualiteit
ik doe al mee met de activiteiten van Jeugddienst Appelsien
JA
opleiding
opleidingsvorm
dagbesteding
woning
huisarts
psychiater
therapeut
ik heb al therapie gevolgd
JA
zo ja,bij
eigen gsm
gsm mama
telefoon thuis
gsm papa
tel begeleid(st)er
tel voorziening
ik heb een bewindvoerder of advocaat
JA
naam van de bewindvoerder
ik heb het omnio statuus
JA
ik ben bij het OCMW (je hebt recht op korting)
JA
stuur afrekeningen naar
dat is het emailadres van
stuur maandelijkse afrekeningen via de post (4,99 €)
JA
reden van aanmelding: (geef best zo een gedetailleerd mogelijke uitleg)
emailadres aanmelder (zeker invullen!!)

we nemen snel contact met je op!