samen op avontuur!

Ieder jaar opnieuw organiseert Jeugddienst Appelsien onvergetelijke vakanties naar het buitenland, voor een echt vakantiegevoel!

discotropica


boordevol uitstappen!

Deze vakanties zitten boordevol uitstappen, activiteiten, bezoeken, wandelingen, etentjes, en dat bepaal jij samen met je reisgenoten en de begeleiders. Op die manier geniet je maximaal van jouw vakantie. Niets moet, alles kan!

heerlijk ontspannen

Net zoals bij onze activiteiten, willen we jou tijdens de vakanties ook goed verwennen en in de watten leggen. Want zo een vakantie heb je dubbel en dik verdiend. Daarom reizen we steeds met onze allernieuwste minibussen, kiezen we steeds 4sterren hotels met comfortabele kamers, bedden, lekker eten, een mooi verblijf, plezierige reisgroepen. Allemaal elementen die jouw vakantie onvergetelijk maken.

discotropica


een zorgeloze tijd

We doen onze uiterste best om van jouw vakantie een zorgeloze tijd te maken. De avontuurlijke vakanties worden 24u/24 begeleid door enthousiaste, maar competente mensen met probleemoplossend vermogen. Je kan er terecht met al je vragen, krijgt hulp bij het beheren van je budget en je medicatie wanneer je aangeeft dit nodig te hebben.

discotropica


praktisch

Elke vakantie telt minimum 9 deelnemers om de reis te kunnen laten doorgaan. Wanneer er te weinig deelnemers zijn, wordt de reis exact één jaar uitgesteld, zodat de afreisperiode telkens dezelfde blijft. In dat geval kan je er ook altijd voor opteren om je reis voor dit jaar kosteloos om te boeken naar een reis die dit jaar wél doorgaat. Als je niet kan omboeken en je wil ook niet uitstellen naar volgend jaar, krijg je je aanbetalingen terugbetaald.

discotropica


wil jij ook mee op vakantie?

Om mee op vakantie te kunnen gaan, moet je lid zijn. Dat geeft jouw toegang tot de app met je eigen profiel en je activiteiten, maar ook tot de vakanties. Om effectief deel te kunnen nemen aan onze activiteiten en vakanties, moet je je medische fiche dit jaar ingevuld hebben. Dit is een uitgebreide vragenlijst over je medische toestand. Het is van groot belang voor de begeleiding en de verzekering om op de hoogte te zijn van mogelijke allergieën en medische aandachtspunten om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt op vakantie.

discotropica


ALL-IN vakantie

Alle activiteiten, weekends en vakanties zijn een ALL-IN formule. Dit betekent dat alle kosten zijn inbegrepen: vervoer, begeleiding, verblijf, inkomtickets, eten, drinken, uitstappen, terrasjes, fooien, taksen en een verzekering zitten allemaal in de aangegeven bijdrage vervat. Natuurlijk kan iedereen op vakantie zelf wat zakgeld meenemen om persoonlijke souvenirs, extra drank of snoepjes te kopen. Indien nodig kunnen wij zelfs wat voorschieten, dat komt dan achteraf duidelijk en gedetailleerd op je maandelijkse afrekening als 'extra'.

discotropica


seizoen 2020-2021


discotropica


Wil jij ook mee met ons op vakantie en ben je nog geen lid? Maak dan hieronder een accountje aan. Bij het aanmaken van een accountje krijg je bovendien toegang tot de activiteiten en therapie

aanmeldingsformulier

voornaam
naam
straat
nr
gemeente
geboortedag
rijksregisternummer
emailadres
ziekenfonds
ik doe al mee met de activiteiten van Jeugddienst Appelsien
JA
opleiding
opleidingsvorm
dagbesteding
woning
huisarts
psychiater
therapeut
ik heb al therapie gevolgd
JA
zo ja,bij
eigen gsm
gsm mama
telefoon thuis
gsm papa
tel begeleid(st)er
tel voorziening
ik heb een bewindvoerder of advocaat
JA
naam van de bewindvoerder
ik heb het omnio statuus
JA
ik ben bij het OCMW (je hebt recht op korting)
JA
stuur afrekeningen naar
dat is het emailadres van
stuur maandelijkse afrekeningen via de post (4,99 €)
JA
reden van aanmelding: (geef best zo een gedetailleerd mogelijke uitleg)
emailadres aanmelder (zeker invullen!!)

we nemen snel contact met je op!