samen op avontuur!

Ieder jaar opnieuw organiseert Jeugddienst Appelsien onvergetelijke vakanties naar het buitenland: Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Engeland,... voor een echt vakantiegevoel!

discotropica


boordevol uitstappen!

Deze vakanties zitten boordevol uitstappen, activiteiten, bezoeken, wandelingen, etentjes, en dat bepaal jij samen met je reisgenoten en de begeleiders. Op die manier geniet je maximaal van jouw vakantie. Niets moet, alles kan!

heerlijk ontspannen

Net zoals bij onze activiteiten, willen we jou tijdens de vakanties ook goed verwennen en in de watten leggen. Want zo een vakantie heb je dubbel en dik verdiend. Daarom reizen we steeds met onze allernieuwste minibussen, kiezen we steeds 4sterren hotels met comfortabele kamers, bedden, lekker eten, een mooi verblijf, plezierige reisgroepen. Allemaal elementen die jouw vakantie onvergetelijk maken.

waterkan


een zorgeloze tijd

We doen onze uiterste best om van jouw vakantie een zorgeloze tijd te maken. De avontuurlijke vakanties worden 24u/24 begeleid door enthousiaste, maar competente mensen met probleemoplossend vermogen. Je kan er terecht met al je vragen, krijgt hulp bij het beheren van je budget en je medicatie wanneer je aangeeft dit nodig te hebben.

hotelgoldrive


praktisch

Elke vakantie telt minimum 9 deelnemers om de reis te kunnen laten doorgaan. Wanneer er te weinig deelnemers zijn, wordt de reis exact één jaar uitgesteld, zodat de afreisperiode telkens dezelfde blijft. In dat geval kan je er ook altijd voor opteren om je reis voor dit jaar kosteloos om te boeken naar een reis die dit jaar wél doorgaat. Als je niet kan omboeken en je wil ook niet uitstellen naar volgend jaar, krijg je je aanbetalingen terugbetaald.

haventj


wil jij ook mee op vakantie?

Om mee op vakantie te kunnen gaan, moet je lid zijn. Dat geeft jouw toegang tot de app met je eigen profiel en je activiteiten, maar ook tot de vakanties. Om effectief deel te kunnen nemen aan onze activiteiten en vakanties, moet je je medische fiche dit jaar ingevuld hebben. Dit is een uitgebreide vragenlijst over je medische toestand. Het is van groot belang voor de begeleiding en de verzekering om op de hoogte te zijn van mogelijke allergieën en medische aandachtspunten om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt op vakantie.

havenmetbergflan


ALL-IN vakantie

Alle activiteiten, weekends en vakanties zijn een ALL-IN formule. Dit betekent dat alle kosten zijn inbegrepen: vervoer, begeleiding, verblijf, inkomtickets, eten, drinken, uitstappen, terrasjes, fooien, taksen en verzekering zitten allemaal in de bijdrage vervat. Natuurlijk kan je op vakantie wat zakgeld meenemen om persoonlijke souvenirs, extra drank of snoepjes te kopen. Indien nodig kunnen wij zelfs wat voorschieten, dat komt dan achteraf duidelijk op je maandelijkse afrekening als 'extra'.

dansactWil jij ook mee met ons op vakantie en ben je nog geen lid? Maak dan een account aan. Bij het aanmaken van een accountje krijg je bovendien toegang tot de activiteiten en therapie

 


appstore playstore

© Jeugddienst Appelsien | 1998-2023