covid safe ticket

Meer en meer moeten we bewijzen dat we veilig zijn. Installeer daarom zo snel mogelijk de COVID SAFE APP op je telefoon om te bewijzen dat je bent gevaccineerd, zo kan je probleemloos blijven deelnemen aan onze activiteiten en uitstappen!

covid safe ticket

volledig gevaccineerd!

Al onze begeleiders zijn sinds deze zomer volledig gevaccineerd! Je kan in alle veiligheid komen genieten van onze activiteiten, counseling en boemerangritten

volledig gevaccineerd!

medische fiche

zijn je medicatie, bloedgroep of allergieën veranderd? Pas het meteen aan in de app, zodat we jou goed en snel kunnen helpen, wanneer je bij appelsien ziek of onwel wordt.

medische fiche

één ,twee, zomerschakelen

zoals te verwachten was, moeten we ook tijdens deze tweede coronazomer schakelen: deze keer hebben we 1/8 POESCAFE ZOMER, 8/8 BEEKSE BERGEN, 28/8 LABYRINTH en 25/9 WALIBI moeten verschuiven. Kijk in de lounge voor de nieuw datum als je ingeschreven stond

één ,twee, zomerschakelen

zomeragenda 2021

Ook deze zomer hebben we een échte zonnige ZOMERAGENDA van begin juli tot eind augustus BOMVOL (25 !) megatoffe activiteiten, uitstappen en evenementen!

zomeragenda 2021

proefactiviteiten [🧪]

in de maand JUNI doen we enkele proefactiviteiten. Durf jij mee proefkonijn spelen? 😁 je hoeft niet gevaccineerd te zijn, maar breng wel je mondmasker mee!

proefactiviteiten [🧪]

afscheid Jolien [stagiaire]

Afgelopen maanden heeft stagiaire JOLIEN BR samen met ons gesprekken gehouden, boemerangritten verzorgd, vragen beantwoord op DE BAR en in de lounge, mee op avontuur gegaan, maar vooral heel veel plezier gemaakt! Ze deed dit op een schitterende manier. We wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan.

afscheid Jolien [stagiaire]

jdappelsien in de app store [app]

vanaf heden is onze app te vinden in de APPSTORE zodat je 'm makkelijk kan installeren op je iPhone of iPad. Veel plezier ermee! (ook in de PlayStore voor Android toestellen)

jdappelsien in de app store [app]

jdappelsien in de play store [app]

vanaf heden is onze app te vinden in de PLAYSTORE zodat je 'm makkelijk kan installeren op je telefoon of tablet. Veel plezier ermee! (ook in de AppStore voor iPhone en iPad)

jdappelsien in de play store [app]

opstart uitgesteld naar 11 juni [🦠]

door de pandemie blijft Jeugddienst Appelsien GESLOTEN en zijn alle activiteiten, uitstappen, evenementen en vakanties opgeschort tot minstens vr 11 jun 2021. Alle voordien geplande activiteiten worden andermaal verschoven naar een latere datum.

opstart uitgesteld naar 11 juni [🦠]

uitlenen minibus

ook deze lente en zomer kunnen onze nieuwste ruime en comfortabele minibussen uitgeleend worden tegen lage prijzen door sportclubs, instellingen, scholen, verenigingen en particulieren steunen hiermee onze werking. vraag vrijblijvend een offerte aan!

uitlenen minibus

versoepelingen uitgesteld [🦠]

nu al de coronacijfers weer de hoogte ingaan, moeten de kappers opnieuw sluiten, gaan de scholen een weekje vroeger in paaspauze en moet iedereen op afspraak winkelen. Het is nu wel zeker dat onze fysieke werking niet voor 1 MEI hervat zal kunnen worden.

versoepelingen uitgesteld [🦠]

onze kevin in miwazine [trots]

deze maand was Kevin SY te bewonderen in het tijdschriftje van MIWA, samen met zijn mama werd hij in de bloemetjes gezet als 600e vrijwilliger bij het zwerfvuil. Goed gedaan, Kevin!

onze kevin in miwazine [trots]

welkom Jolien [stagiair]

vanaf vandaag wordt ons team opnieuw versterkt met stagiaire JOLIEN. Zij zal de komende maanden in DE BAR en in de lounge opduiken, mee de counseling opvolgen, boemerangritten doen en (na de lockdown) ook met ons mee op avontuur! Neem gerust alvast een kijkje op haar profiel.

lockdown verlengd [🦠]

CORONA UPDATE: de lockdown tegen corona is opnieuw verlengd, nu tot en met eind april, waardoor onze fysieke dienstverlening pas vanaf MEI 2021 weer zal kunnen opstarten.

lockdown verlengd [🦠]

afrekening januari 2021

de maandafrekening VORIGE MAAND staat voor je klaar. bedankt om de betaling snel in orde te brengen!

afrekening januari 2021

attesten 2020 [mutualiteit]

de terugbetalingsattesten voor het LIDGELD en de COUNSELING van het voorbije jaar staan voor je klaar. Mocht dit voor jou niet meer de juiste mutualiteit zijn, laat het ons zeker weten en dan passen we het alsnog aan.

attesten 2020 [mutualiteit]

afscheid Silke [stagiaire]

Afgelopen maanden heeft stagiaire SILKE VB samen met ons gesprekken gehouden, boemerangritten verzorgd, vragen beantwoord op DE BAR en in de lounge, mee op avontuur gegaan, maar vooral heel veel plezier gemaakt! Ze deed dit op een schitterende manier. We wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan.

afscheid Silke [stagiaire]

overlegcomité [🦠]

Het overlegcomité is vandaag bijeengekomen. Daarbij hebben ze geen versoepelingen aangekondigd. Het volgende Overlegcomité vindt plaats op vrijdag 22 januari. Daardoor zijn er dus voor onze activiteiten minstens tot dan geen versoepelingen mogelijk.

overlegcomité [🦠]

activiteiten opgeschort [🦠]

in navolging van de horeca gaat ook de activiteitenwerking voor 4weken in LOCKDOWN. Dit betekent dat alle komende activiteiten worden geschrapt tot minstens 16/11. De counseling en DE BAR blijven wel de hele periode open.

activiteiten opgeschort [🦠]

uitleningen uitgesteld [🦠]

tengevolge de maatregelen ter bestrijding tegen de corona-pandemie werden we opnieuw verplicht om onze uitleningen voor onbepaalde tijd stop te zetten. Enkel bij hoogdringendheid of crisis kan er nog een uitlening ingepland worden.

uitleningen uitgesteld [🦠]

vakanties uitgesteld [🦠]

voor ieders veiligheid werden we verplicht om vanaf vandaag onze meerdaagse vakanties voor onbepaalde tijd stop te zetten. We hopen alvast snel weer te kunnen opstarten.

vakanties uitgesteld [🦠]

boemerang uitgesteld [🦠]

voor ieders veiligheid werden we verplicht om vanaf vandaag ook onze boemerangritten voor onbepaalde tijd stop te zetten. Enkel bij hoogdringendheid of crisis kan er nog een consultatie ingepland worden.

boemerang uitgesteld [🦠]

counseling uitgesteld [🦠]

voor ieders veiligheid werden we verplicht om vanaf vandaag ook onze counseling praktijk voor onbepaalde tijd te sluiten. Enkel bij hoogdringendheid of crisis kan er nog een consultatie ingepland worden.

counseling uitgesteld [🦠]

activiteiten uitgesteld [🦠]

voor ieders veiligheid werden we verplicht om vanaf vandaag onze activiteiten voor onbepaalde tijd stop te zetten. We hopen alvast snel weer te kunnen opstarten.

activiteiten uitgesteld [🦠]

nieuwe maatregelen [🦠]

De nieuwe regering kondigt vanaf vrijdag nieuwe maatregelen aan. Er is heel wat ongerustheid, maar al onze activiteiten kunnen gewoon blijven doorgaan. We zitten nu in code GEEL en dus verandert er voor ons voorlopig niks.

nieuwe maatregelen [🦠]

welkom Silke [stagiair]

vanaf vandaag wordt ons team opnieuw versterkt met stagiaire SILKE VB. Zij zal de komende maanden in DE BAR en in de lounge opduiken, mee de counseling opvolgen, boemerangritten doen en natuurlijk ook met ons mee op avontuur! Neem gerust alvast een kijkje op haar profiel.

welkom Silke [stagiair]

oktober 2020 [agenda]

je hebt er even op moeten wachten, maar de nieuwe agenda is NU bekend! Je kan dus meteen inschrijven voor al je favoriete activiteiten tot en met 1/11.

oktober 2020 [agenda]

SPOEDinschrijving [agenda]

als er nog open plaatsen zijn, kan je nu ook op DE DAG ZELF een spoedinschrijving doen voor een activiteit of counseling. Dit kost € 9,99 omdat er dan MET SPOED boemerangrondes, chauffeurs, bestellingen en tickets moeten aangepast en verwittigt moeten worden.

SPOEDinschrijving [agenda]

top 1000 [scorebord]

Op het scorebord zie je de stijgers, de dalers en de nieuwkomers) van de afgelopen week, met daarin de meest actieve leden. Wie het meeste hartjes heeft verzameld, staat bovenaan in deze TOP 1000. Op welke plaars sta jij?

top 1000 [scorebord]

wisselweekend [activiteiten]

LET OP: de activiteiten van komend weekend vr 17/7, za 18/7 en zo 19/7 verhuizen naar vr 31/7 PASTACINEMA, za 1/8 BOOTTOCHT en zo 2/8 BOKRIJK. Als de nieuwe data jou niet past, kan je kosteloos uitschrijven.

wisselweekend [activiteiten]

testing [🦠]

wanneer je postief test voor corona, en je hebt de voorbije week deelgenomen aan een activiteit, of je bent de voorbije 7d op gesprek geweest, neem dan meteen contact op, zodat wij de andere deelnemers en begeleiders kunnen verwittigen.

testing [🦠]

profielpagina [app]

vanaf nu krijgt iedereen een persoonlijke PROFIELPAGINA met een tekstje over jezelf, eigen foto's en waar je heel veel weetjes over jezelf kwijt kan. Bovendien kan je hier al je geschiedenis bekijken (en ook de komende activiteiten). Te raadplegen via de kopjes in DE BAR, de agenda of het fotoalbum.

profielpagina [app]

inschrijven doe je via de AGENDA

klik op AGENDA in de rode balk onderaan

inschrijven doe je via de AGENDA

mondkapjes & handgel [🦠]

de ZOMERactiviteiten vinden plaats in de BUITENLUCHT, maar in de busjes zetten we best onze mondkapjes op. Breng dus gerust je eigen mondkapje mee (wij zorgen voor reserve mondkapjes en handgel)

mondkapjes & handgel [🦠]

max 18 personen [🦠]

we mogen met onze groep max 50p per week laten samenkomen, afgezet tegen 3 activiteiten per week betekent dat onze groep uit maximum uit 18p (2 busjes) mag bestaan

max 18 personen [🦠]

fotoalbum vernieuwd [app]

het fotoalbum in de app is volledig vernieuwd en verbeterd. Vanaf nu kan je zien wie er mee was, wie er op elke foto staat en bovendien het verslag en de video terugvinden. Veel plezier ermee!

fotoalbum vernieuwd [app]

alle vakanties naar 2021 [🦠]

de aangehouden en aangekondigde strenge maatregelen in heel Europa omtrent de CORONACRISIS zorgen ervoor dat we jullie tijdens onze vakanties niet de gepaste kwaliteit kunnen bieden. Daarom worden ALLE vakanties van dit jaar doorgeschoven naar 2021.

alle vakanties naar 2021 [🦠]

let op: je wordt getaqd [app]

vanaf nu wordt je 'getaqd' op elke foto die we nemen tijdens een activiteit, uitstap of vakantie. Dit betekent dat al de foto's waar je zelf op staat netjes samen te zien zijn op je eigen profielpagina. Veel plezier ermee.

let op: je wordt getaqd [app]

over en uit [feestpaleis]

vijftien jaar lang gingen we er met onze groep maandelijkse dansen op zaterdagavond. Jammergenoeg al eventjes gesloten en denken we met weemoed aan die fijne tijd. Intussen is het sinds vandaag écht over en uit met onze oude discotheek, want het wordt afgebroken.

over en uit [feestpaleis]

de BAR is open [chatbox]

omdat we ook de komende weken geen activiteiten kunnen organiseren, zijn we sinds MEI 2020 gestart met de opvolger van onze BABBELBOX: onze virtuele BAR waar we elkaar kunnen blijven ontmoeten. Elke dag staan onze begeleiders achter de toog. Kom gerust eens langs.

de BAR is open [chatbox]

met pensioen [website]

vandaag is de oude website offline gehaald, en dus niet meer bereikbaar. Na 16 jaar dienst, mag deze welverdiend met pensioen. Vanaf nu kan je dus enkel nog de APP (of mobiele website) gebruiken.

met pensioen [website]

veiigheidsraad [🦠]

de veiligheidsraad heeft beslist dat groepen, café's, restaurants, dancings, concerten, bioscopen, theaters, zwembaden en dergelijke gesloten moeten blijven tot zo 8 juni. Dit betekent dat al de activiteiten tot die tijd worden opgeschort en verschoven naar een latere datum.

veiigheidsraad [🦠]

ons kelly op tv [trots]

vandaag was Kelly VC op TV OOST te bewonderen, samen met haar mama en familie om de mensen uit het woonzorgcentrum uit Stekene een hart onder de riem te steken. Wel met mondmasker en al. Goed gedaan, Kelly

ons kelly op tv [trots]

atelier [inzending Katrien DH]

We kregen vandaag opnieuw een creatief kunstwerkje binnen. We zijn hier dan ook heel erg dankbaar voor, want dat maakt ons bijzonder blij. Heel erg bedankt!

atelier [inzending Katrien DH]

maatregelen [🦠]

Volg hier AL het laatste nieuws over de maatregelen bij Jeugddienst Appelsien tegen het CORONAVIRUS !! [update: zo 19/4]

maatregelen [🦠]

atelier [inzending Kelly VC]

We kregen vandaag opnieuw een creatief kunstwerkje binnen. We zijn hier dan ook heel erg dankbaar voor, want dat maakt ons bijzonder blij. Heel erg bedankt!

atelier [inzending Kelly VC]

nieuwe stickers!

de nieuwe sticker setjes zijn aangekomen! Iedereen die op counseling komt of aan de activiteiten deelneemt, krijgt zijn eigen setje. Vraag ernaar als je langskomt. Het allereerste setje stickers is alvast de deur uit! Proficiat Tyana!

nieuwe stickers!

kom uit uw schulp [🦠]

als ook jij het moeilijk hebt met deze coronacrisis, blijf er dan niet mee rondlopen en vraag gerust om een (extra) gesprek. We geven dan zo snel mogelijke een (online) afspraak. Wij laten jou niet in de kou!

kom uit uw schulp [🦠]

mondkapjes [🦠]

Jeugddienst Appelsien kreeg begin deze week van de gemeente Sint-Gillis-Waas mondkapjes om onze clienten extra veilig te begeleiden tijdens deze coronacrisis. Heel erg bedankt daarvoor.

mondkapjes [🦠]

online counseling [🦠]

Heb je een afspraak, maar ben je ziek of wil je geen risico nemen: dan kunnen we ook online counselen. Kerstin videobelt jou dan een uur lang vanuit de praktijk.

online counseling [🦠]

wachtkamer [🦠]

De counseling werkt extra stipt zodat je niet samen met onbekenden in de wachtkamer hoeft te zitten. Kom dus niet al te vroeg en zit er al iemand in de wachtkamer, wacht dan buiten op het bankje aan de bel.

wachtkamer [🦠]

veilig en rein [🦠]

Voor jouw psychisch welzijn, zal de praktijk open blijven voor de dringendste afspraken: we voorzien tissues, zeep en water om je handen grondig te wassen. Iedere 3u worden praktijk, wachtkamer en toilet gedesinfecteerd.

veilig en rein [🦠]

boemerang [🦠]

wie veilig naar de counseling wil, kan ook tijdens deze verstrengde maatregelen blijven rekenen op onze vertrouwde boemerangdienst. Wel graag instappen via de schuifdeur en achteraan plaatsnemen.

boemerang [🦠]

veilig afstandelijk [🦠]

Om ook de counseling gezond te houden, vragen we om geen handen te schudden en 1,5m afstand te houden. Het blijft wel gezellig. Blijf dus gerust zitten. Je hebt nu een eigen tafeltje dat elk uur wordt gereinigd.

veilig afstandelijk [🦠]

de BABBELBOX is open [chat]

door maatregelen tegen corona hebben we onze activiteiten voor dit weekend moeten opschorten. Daarom hebben we op facebook/messenger een BABBELBOX opgericht waar iedereen dit weekend terecht kan met vragen, nieuwtjes en probleempjes. Kom gerust langs!

de BABBELBOX is open [chat]

koffiebar wonderbar [PUB]

is zopas OPEN gegaan (Bibliotheek Sint-Niklaas), bemand door heel wat bekende gezichten uit Dagcentrum, De Klokke en Vesta. Heel veel succes gewenst! Jij komt binnenkort toch ook eens gezellig een koffietje drinken? (iedere di, wo en vr namiddag)

koffiebar wonderbar [PUB]

nieuwe hippotherapie [PUB]

Onlangs is er in de buurt een nieuwe hippotherapie opgestart. Al wie interesse heeft, kan vrijblijvend contact opnemen met Nomi. Binnenkort gaan we ook langs met onze groep.

nieuwe hippotherapie [PUB]

nieuwe datum [za 11/4]

LET OP: de activiteit MADAGACAR MUSICAL verhuist van vr 28/2 naar za 11/4. ALs je al ingeschreven was, moet je niet opnieuw inschrijven.

nieuwe datum [za 11/4]

gelukkige valentijn

we wensen morgen alle koppeltjes van appelsien een heel gelukkige valentijn! Wil je als single ook graag een liefje, kom dan vanavond naar 14/2 KEIZERSKROON en vier met ons mee valentijn. Wie weet ontmoet je wel een andere romantische single op deze dag van de liefde.

gelukkige valentijn

ik sta heet van jou [PUB]

het is overmorgen valentijn en daarom heeft onze David opnieuw een eigen liedje gemaakt. Neem zeker eens een kijkje op Youtube. Misschien wordt hij wel wereldberoemd!

ik sta heet van jou [PUB]

atelier [inzending Tyana DL]

We kregen vandaag opnieuw een creatief kunstwerkje binnen. We zijn hier dan ook heel erg dankbaar voor, want dat maakt ons bijzonder blij. Heel erg bedankt!

atelier [inzending Tyana DL]

terugbetalingsattest therapie

het terugbetalingsattest voor jouw therapie van het voorbije jaar staat voor je klaar. Mocht dit voor jou niet meer de juiste mutualiteit zijn, laat het ons zeker weten en dan passen we het alsnog aan.

terugbetalingsattest therapie

minibus uitlenen

ook dit jaar kunnen de minibussen uitgeleend worden aan verenigingen, instellingen, scholen en particulieren. vraag vrijblijvend een offerte aan

minibus uitlenen

parkeerkaart mee op uitstap

als je beschikt over een blauwe parkeerkaart, en je gaat met ons mee op activiteit, weekend of uitstap, breng die dan telkens met je mee! De hele groep zal je dankbaar zijn!

parkeerkaart mee op uitstap

cipierskelder

De nieuwe locatie van onze KLETSCAFE is vanaf 2020 nu in het gezelligste cafeetje van Sint-Niklaas, de CIPIERSKELDER op de Grote Markt, iedere 4e maandag van 20u tot 22u. Iedereen is welkom, ook niet-leden. Breng dus gerust al je vrienden mee voor een oergezellig onderonsje

cipierskelder

autosalon [fotoverslag]

het fotoverslag van deze leuke activiteit staat voor iedereen klaar op de website! Geniet mee van de sfeer en bewaar je favoriete foto op je eigen gsm, tablet of laptop.

autosalon [fotoverslag]

kom naar boven [PUB]

David DZ heeft een klein dance-hitje te pakken met zijn zelf gecomponeerd liedje. Neem zeker eens een kijkje op Youtube. Misschien wordt hij wel wereldberoemd!

kom naar boven [PUB]

app op je smartphone

de eerste bruikbare versie kan je NU op je smartphone zetten. Nog niet alles functies werken. De APP wordt de komende weken verder bijgewerkt. De app staat voorlopig nog niet op de appstore, maar Peter kan 'm stiekem wel op je smartphone zetten als je dat al wil.

app op je smartphone

eurodiscard meebrengen

wie dit nog niet heeft gedaan! deze kaart zeker aanvragen bij de FOD Sociale Zaken. Daarna meebrengen op activiteit. Zorgt voor betere toegang tot attracties (en dat we sommige wachtrijen kunnen omzeilen)

eurodiscard meebrengen

aqua kempervennen [fotoverslag]

het fotoverslag van deze leuke activiteit staat voor iedereen klaar op de website! Geniet mee van de sfeer en bewaar je favoriete foto op je eigen gsm, tablet of laptop.

aqua kempervennen [fotoverslag]

persoonsvolgend budget

wie reeds een PVB heeft, kan vanaf dit jaar boemerangritten bij het VAPH inbrengen. neem zeker contact op met ons om een overeenkomst op te maken.

medische fiche bijwerken

als alles hetzelfde is gebleven, hoef je enkel maar te 'goedkeuren'. Zo blijf je ook dit jaar verzekerd tegen ongevallen

weekendBINGO!

afgelopen weekend scoorde Shana VL een weekendBINGO! van harte proficiat voor deze mooie prestatie!

weekendBINGO!

afscheidsshow S&G [fotoverslag]

het fotoverslag van deze leuke activiteit staat voor iedereen klaar op de website! Geniet mee van de sfeer en bewaar je favoriete foto op je eigen gsm, tablet of laptop.

afscheidsshow S&G [fotoverslag]

gelukkig nieuwjaar

Jeugddienst Appelsien wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar. Ook in 2020 gaan we weer KNALLEN!!!

nieuwe tarieven

Jeugddienst Appelsien is bijzonder hard getroffen door de besparingen van de nieuwe Vlaamse Regering, hierdoor zijn we genoodzaakt om enkele tarieven aan te passen vanaf 2020. Kijk zeker even na wat voor jezelf van toepassing is

nieuwe tarieven

nieuwe website

vanaf JANUARI 2020 wordt de website volledig vernieuwd waardoor deze nog gemakkelijker in gebruik zal zijn, met tal van nieuwe functies (nieuws, chat, profiel, foto's en meer), we doen dit geleidelijk aan, waardoor mogelijk sommige functies tijdelijk niet helemaal goed zouden kunnen werken. Probeer dan later eens opnieuw.

nieuwe website

catalonië, SPANJE [☀️]

In augustus reizen we 8 dagen naar de Costa Dorada in Spanje, naar het stadje Salou met zijn wereldberoemd strand, leuke winkeltjes en het grote pretpark Port Aventura met prachtige shows en spannende attracties. We doen er tal van activiteiten, het avontuur lonkt!

catalonië, SPANJE [☀️]

atelier [inzending Victor LK]

We kregen vandaag opnieuw een creatief kunstwerkje binnen. We zijn hier dan ook heel erg dankbaar voor, want dat maakt ons bijzonder blij. Heel erg bedankt!

atelier [inzending Victor LK]

veneto, ITALIË [☀️]

In juli reizen we 8 dagen naar het feërieke Gardameer, het oude Verona met het romantische balkon van romeo en julia, het betoverende Venetie, met zijn wereldberoemd kanalen, leuke winkeltjes en het grote pretpark Gardaland met prachtige shows en spannende attracties. We doen er tal van activiteiten, het avontuur lonkt!

veneto, ITALIË [☀️]

flyer voor iedere leerling

iedere lente verdeelt Jeugddienst Appelsien de papieren flyer op meer dan 20 scholen, en bereikt zo meer dan 4000 leerlingen. Jij kan deze alvast hier al bekijken.

flyer voor iedere leerling

fuif KVG Grembergen [PUB]

op zaterdagavond 8 februari organiseert KVG Grembergen een fuif in het Gildenhuis in Grembergen. Iedereen is welkom. Als je geïnteresseerd bent, neem je best zelf rechtstreeks contact op, want dit is geen appelsien-activiteit.

fuif KVG Grembergen [PUB]

schrijf in voor de MIAS

op algemene aanvraag gaan we ook dit jaar naar de jaarlijkse uitreiking van de MIA's. Schrijf zo snel mogelijk in, want de plaatsen zijn beperkt!

schrijf in voor de MIAS

atelier [inzending Natacha VG]

We kregen vandaag opnieuw een creatief kunstwerkje binnen. We zijn hier dan ook heel erg dankbaar voor, want dat maakt ons bijzonder blij. Heel erg bedankt!

atelier [inzending Natacha VG]

interview humo

In november 2017 verscheen in het tijdschrift HUMO een interview met onze begeleider Jan over Jeugddienst Appelsien

interview humo

atelier [inzending Katrien DH]

We kregen vandaag opnieuw een creatief kunstwerkje binnen. We zijn hier dan ook heel erg dankbaar voor, want dat maakt ons bijzonder blij. Heel erg bedankt!

atelier [inzending Katrien DH]

atelier [inzending Laura DH]

We kregen vandaag opnieuw een creatief kunstwerkje binnen. We zijn hier dan ook heel erg dankbaar voor, want dat maakt ons bijzonder blij. Heel erg bedankt!

atelier [inzending Laura DH]