Boemerang is de vervoersdienst van Jeugddienst Appelsien. We komen je bij je thuis, bij j oma, aan het station of op een andere plaats ophalen met één van de minibussen en voeren jou veilig naar (en/of terug van) de activiteit, reis of therapie-sessie.

boomerang

Wie zich inschrijft voor een activiteit, een reis of de therapie, kan er voor kiezen om te boemerangen.

Je kan boemerang enkel aanvragen in combinatie met een activiteit, een reis of een therapie-sessie.

Bij de activiteiten kan je meteen aangeven of je boemerang wilt en welke boemerang. Bij de boeking van jouw therapiesessie kan je het ook altijd je 'opstaplocatie en 'afstaplocatie'doorgeven, en dit tot 3u vooraf.

minibus

VRAGEN & ANTWOORDEN

ik geraak niet meer naar huis omdat er geen bussen rijden en niemand kan me komen ophalen.
Je hebt geluk. Onze terug-naar-huis-dienst Boemerang brengt je veilig terug thuis. Dit gebeurt meestal met onze minibus, maar soms kan het ook zijn dat een begeleider met zijn of haar eigen auto je thuis afzet.

kan ik Boemerang gebruiken om naar een activiteit te gaan?
Sinds 1 september is het inderdaad mogelijk om Boemerang ook te gebruiken om naar een activiteit, een vakantie of de kiwitherapie te gaan.

kan ik Boemerang gebruiken om naar iets anders te gaan?
nee dat is niet mogelijk. Je kan alleen boemerangen voor of na een activiteit, reis of therapie-sessie van Jeugddienst Appelsien.

ik wil ergens anders worden afgezet dan bij me thuis. Kan dat ?
Dat is geen probleem. De kostprijs zal dan wel een beetje anders zijn voor die ene rit. We rekenen 0,10 € per 100 meter.

moet ik die wachttijd ook betalen bij een activiteit, reis of de therapie?
Uiteraard niet! Als je een activitieit, evenement, uitstap, reis of therapie-sessie bij Appelsien hebt geboekt, hoef je geen wachttijd te betalen.

kan ik altijd van Boemerang gebruik maken?
We proberen in de mate van het mogelijke alle aanvragen te verwerken, zolang je niet boekt tijdens een activiteit, zou je in principe altijd vervoert kunnen worden.

moet ik vooraf laten weten dat ik Boemerang wil gebruiken?
Dit hebben we het liefste. Want alleen zo kunnen we zorgen dat er voldoende plaatsen zijn. Een rit aanvragen doe je hier!

moet ik voor Boemerang betalen?
Ja, want de brandstof voor de minibus of de auto van de begeleider is niet gratis. En de minibus of de auto moet ook weer terugkeren nadat jij bent afgezet. Daarom vragen we 1€/km om je thuis af te zetten.

1 euro per km? Is dat niet duur?
Dat valt reuze mee, want we rekenen enkel de kortste weg aan. Ook al nemen we een snellere, langere weg. De kostprijs is vergelijkbaar met de tarieven van de Minder Mobielen Centrale en de B-Mobiel.

hoeveel moet ik uiteindelijk betalen?
Dat hangt af van het aantal kilometers die de minibus in totaal moet afleggen en het aantal passagiers dat naar hetzelfde adres moet. Je betaalt dus de effectief gereden kilometers, dat wil zeggen dat je ook betaalt voor de kilometers die de minibus moet rijden om naar jou toe te rijden en om terug te rijden naar appelsien. Vraag best vooraf aan via het contactformulier hoeveel een rit voor jou zou kosten.

wanneer en hoe moet ik boemerang betalen?
De bijdrage die je voor boemerang moet betalen komt op je maandelijkse afrekening terecht. Je hoeft dus op het moment zelf geen geld mee te brengen.

ik woon vlakbij, moet ik ook betalen?
Ook als je achter de hoek woont, moet je betalen. Dat is anders niet eerlijk tegenover de anderen die van verder komen. Je moet minimaal 3 euro betalen. Dit komt ook op je maandafrekening terecht.

wij moeten met 2 of meer personen naar hetzelfde adres, is dit even duur?
Ja dat is zo. Iedereen betaalt hetzelfde tarief. Dat is anders niet eerlijk ten aanzien van de anderen die alleen naar een bepaald adres moeten worden gevoerd.

zal ik niet teveel betalen als we met meerdere zijn?
Helemaal niet! Wij zorgen ervoor dat iedereen sowieso het laagste tarief betaalt.

 

Wil je ook vervoer van en naar leuke uitstappen en evenementen?

Maak dan ook gauw een GRATIS account aan! (zie LOGIN)

 

appstore playstore

© Jeugddienst Appelsien | 1998-2022